Kultura

Dragan Marinković Maca, sa komedijom „Kakva ti je žena, takav ti je život“ nastupa u Foči

21.08.2021 | 16:42 Dragan Marinković Maca, sa komedijom „Kakva ti je žena, takav ti je život“ nastupa u Foči

Dragan Marinković Maca odigraće svoju hit komediju „Kakva ti je žena, takav ti je život“ na Trgu kralja Petra u Foči, u utorak 24. avgusta s početkom u 20.00 časova.

Na ljetnoj pozornici u Foči, publika će imati priliku da uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao život.

Kako su rekli u Gradskom pozorištu u Foči, koje je i organizator događaja, predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ natjeraće vas na razmišljanje o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koje ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu, stoji u opisu predstave.

Karte za sjedeća mjesta su podjeljenje, saopšteno je iz Gradskog pozorišta. U slučaju loših vremenskih prilika predstava će biti izvedena u Gradskom pozorištu.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: