Vijesti

Tri lica povrijeđena u sudaru na Prijeđelu

16.08.2021 | 12:30 Tri lica povrijeđena u sudaru na Prijeđelu

Na magistralnom putu Foča-Gacko u mjestu Prijeđel u opštini Foča u sudaru dva vozila kojima su upravljali vozači iz Beograda i Novog Sada jedno lice je teže, a dva lakše povrijeđeno, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Povrijeđena lica su nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča samovoljno napustila ovu zdrvstvenu ustanovu.

Do nesreće je došlo juče u 11,40 časova, kada je vozilo „zastava 10“, kojim je upravljao D.I. iz Beograda prešlo u surotnu traku i sudarilo se sa vozilom „golf 7“, koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao B.J. iz Novog Sada.

Teže je povrijeđen putnik J.B. u vozilu „golf 7“, a lakše vozak B.J. i suvozač M.B.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča,  a obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode.

Magistralni put od Foče do Tjentišta, preko prevoja Prijeđel, izuzetno je opasna putna dionica sa uskim kolovoznim trakama, brojnim krivinama i neravninama na kolovozu.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: