Obrazovanje

Pažnja i originalnost studenata FTN za praznik žena

08.03.2021 | 21:48 Pažnja i originalnost studenata FTN za praznik žena

Povodom 8. marta – Međunarodnog praznika žena mladići iz Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka u Čačku ukazali su pažnju i poštovanje prema koleginicama,poklanjanjem cvetova koje su sami napravili koristeći origami tehniku. Studentkinje i dame zaposlene na Fakultetu nisu krile oduševljenje gestom koji su studenti priredili.

-Želeli smo da iznenadimo dame na FTN na originalan način, jer nije suština u kupovini poklona već u ukazivanju pažnje uloženim trudom- rekao je predsednik Studentskog parlamenta Uroš Glišić.

Ideju je realizovala grupa od osam mladića, koji su gledajući video zapis sa načinom izrade origami cvetova, napravili više od 400 cvetova za koleginice.

-Uspeli smo da izazovemo pozitivne emocije i osmeh iznenađenja na licima dama na našem Fakultetu, kako koleginica studentkinja  tako i dama zaposlenih na FTN- izjavio je potpredsednik Studentskog parlamenta Srđan Ilić dodajući da su članovi tima uživali radeći do ranih jutarnjih sati.

U aktivnosti osmomartovske pažnje učestvovali su: Uroš Glišić, Srđan Ilić, Luka Đurđević, Đorđe Antić, Miloš Biserčić, Veljko Jovanović, Radomir Zeković i Vladimir Ivanović.

Zajednička poruka studenataFakulteta tehničkih nauka u Čačkuje: „Budimo divni prema damama svakoga dana.“

 

 

 

Podijelite vijest: