Sport

Remi Sutjeske i Koline

31.01.2021 | 11:08 Remi Sutjeske i Koline

Fudbaleri Sutjeske odigrali su i drugi kontrolni susret u sklopu priprema pred prolećnu sezonu, u prvoligaškom karavanu Republike Srpske.

Po izuzetno lepom vremenu, neobičnom za ovo doba godine, protivnik izabranicima Miljana Radanovića bila je ekipa federalnog drugoligaša Koline.

U izuzetno interesantnom susretu viđeno je šest pogodaka, a gosti iz Ustikoline su se pokazali kao izuzetno čvrst protivnik. Treneri oba tima mogu biti zadovoljni jer su Sutjeska i Kolina tek desetak dana u pripremnom procesu, a igrači su prikazali zavidnu formu i borbenost.

Domaći tim je stigao do prednosti u 5.minutu kada je odličan šut Nikole Mojovića golman Osmanspahić nakratko odbranio, a na odbijenu loptu je natrčao Boško Radović i smestio je u mrežu Koline.

U 22. minuti, nakon prekršaja Milenkovića  u kaznenom prostoru Sutjeske, sudija Milanović je pokazao na belu tačku, siguran sa 11. metara bio je Šuntić.

Preokret je u 42.minutu napravio Begović lepim pogotkom za vođstvo gostiju.

Na isteku prvog dela susreta dosuđen je još jedan kazneni udarac ovaj pu za domaći tim , nakon igranja jednog od gostujućih igrača rukom u svom šesnastercu , precizan sa bele tačke bio je Nikola Mojović.

U drugom delu trener Fočaka, Radanović je dao priliku igračima iz omladinskih pogona Sutjeske, koji su dobro parirali iskusnijim igračima Koline.

Ipak gosti su do novog vođstva stigli u 74. minutu nakon lepe akcije strelac je bio Polovina.

I konačno u 82. minutu, Vladičić je lepo ubacio iz kornera a Filipović je glavom poslao loptu u mrežu gostiju iz Ustikoline za konačnih 3:3.

Kontrolna utakmica u Foči

Sutjeska (F)-Kolina  3:3 (2:2)

Gradski stadion. Bez gledalaca. Sudija: Adrijan Milanović (Foča) Strelci : Radović  5. N. Mojović  45 iz penala. Filipović 82. (Sutjeska) Šuntić  22. iz penala. Begović  42. Polovina 74. (Kolina).

Sutjeska: M. Radović , Pljevaljčić , O. Mojović , Milenković , Mirković , Ivanović , Dačević , N. Mojović , Rašević ,B. Radović , Tadić. Igrali su još :Danilović , M. Vasijlević , Vladičić , Marković , Davidović , Pavlović,  Suljić , Mitrić , Filipović , Prodanović , L. Vasiljević , Perišić.

Kolina: E. Osmanspahić , A. Osmanspahić, Karahodža , Fočo , Crneta , Šuntić , Gabela , Polovina, Džebo , Begović , Bezdrob . Igrali su još: Pleh, Mujezinović , Karović

S. Vukašinović

Podijelite vijest: