Sport

Zadovoljstvo i pored poraza

24.01.2021 | 11:56 Zadovoljstvo i pored poraza

Nakon samo tri dana rada u zimskom pripremnom procesu fudbaleri fočanskog prvoligaša su u Sarajevu odigrali prvi kontrolni meč protiv premijeligaša Olimpika . Iako su poraženi rezultatom 2:0 u redovima Sutjeske nema mesta nezadovoljstvu. Činjenica je da se naslućuje da će Fočaci sa ovim sastavom na proleće igrati važnu ulogu u prvoligaškom karavanu Republike Srpske.

Sutjeska je mogla imati ubedljivo vođstvo u prvom poluveremenu kada je u dva navrata Mojović dobro asistirao Raševiću, ali iskusni napadač  Sutjeske nije bio precizan iz izglednih prilika.

Kapiten  Fočaka, Nikola Mojović je bio raspoložen posle ovog kontrolnog susreta i između ostalog istakao

-Činjenica je da smo tek počeli pripreme ali isto tako je činjenica je da se moji saigrači nisu uležali u zimskoj pauzi, očito se dosta radilo individualno. Pružili smo solidnu partiju protiv kvalitetnijeg protivnika koji je uostalom član elitne bh lige. Prva postava je odigrala vrlo dobro 70. minuta utakmice i tek u finišu Olimpik je uspio da realizuje dve prilike i dođe do trijumfa. Mislim da imamo kvalitet na svim pozicijama, uz sve to nameće se i nekoliko igrača iz naših omladinskih pogona. Pripreme su dobro krenule , imamo solidne uslove i mislim da ćemo potpuno spremni dočekati početak prvenstva u kome nam predstoji borba za opstanak , ali sam i ubeđen da ovaj sastav Sutjeske može još mnogo više i bolje -zaključio je Mojović

Podijelite vijest: