Sport

Sutjeska krenula sa pripremama

23.06.2020 | 21:11 Sutjeska krenula sa pripremama

Šef stručnog štaba Rašović Duško i trenera Slijepčević Veselin izvršili su prozivku igrača FK Sutjeska Foča i započeli sa treninzima na pomoćnom terenu u Donjem polju.

Šef stručnog štaba Rašović Duško i trenera Slijepčević Veselin izvršili su prozivku igrača FK Sutjeska Foča i započeli sa treninzima na pomoćnom terenu u Donjem polju.

Pored kapitena Rašović Dejana tu su još i iskusni Filip Filipović, povratnici u redove Sutjeske, Radović Boško i Ivanović Marko, doskorašnji junior Borca iz Banja Luke, Milutinović Đorđe, provjereni Žugić Srđan te golman Tomić Nebojša.

Sutjesku je pojačao Gabela Mujo igrač Azota iz Vitkovića. Fočaci tragaju za dva pojačanja ali ne žure jer znaju da nema baš mnogo klubova u Republici Srpskoj u kojima se na prvi trening odazvalo 26 igrača. Većina mladih igrača već su imali zapažene nastupe za seniorsku ekipu i sigurno je da će kod trenera Raševića igrati značajnu ulogu. To je već postala tradicija da Fočaci imaju talentovane mlade igrače. Priliku u Sutjesci će dobiti i talentovani igrači iz opština u okruženju Foče, Gacka, Čajniča, Rogatice, Trnova, Sokoca...jer u ovom klubu imaju namjeru da se predstave kao regionalni klub u kome talentovana djeca moraju naći svoje mjesto.

Dok vrijedno rade Fočaci sa nestrpljenjem očekuju odluku FSRS o sastavu Prve lige RS i nadaju se najboljem. Njihova juniorska ekipa će 04.07. u Bijeljini igrati prvi polufinalni meč protiv Radnika za plasman u PL BiH za juniore. Prepuštaju ulogu favorita Bjeljincima ali se uzdaju i vjeruju u svoje mlade snage. U upravi kluba uvijek ističu ogromnu podršku opštinske administracije i načelnika Mašić Radisava.

Podijelite vijest: