Sport

Još jedno priznanje iskusnom napadaču iz Foče

24.11.2020 | 17:19 Još jedno priznanje iskusnom napadaču iz Foče

Mojović najbolji među najboljima

Iskusni napadač Sutjeske Nikola Mojović dobio je još jedno značajno priznanje. Neposredno po završetku jesenjih zbivanja na prvoligaškoj sceni Republike Srpske, izvršena je anketa među fudbalskim radnicima, trenerima i igračima, a u organizaciji portala I llga RS, izabrani su idealni tim kao i najbolji igrač u protekloj polusezoni.

Laskavo priznanje najboljeg među najboljima pripalo je upravo Mojoviću, koji je još jednom potvrdio sve svoje fudbalske kvalitete. Ovo priznanje još više dobija na vrijednosti kada se zna da se Mojović priključio ekipi Sutjeske skoro u polovini jesenje polusezone.

- Svako priznanje godi, a ovo mi je posebno drago jer je došlo od stručnih ljudi i dobrih poznavalaca zbivanja u Prvoj ligi Republike Srpske. Sličnu nagradu sam dobio i za vrijeme pauze koja je trajala radi Kovida 19, kada sam se plasirao u idealni tim, a potom sam proglašen najboljim igračem elitne lige Republike Srpske. Kao što je poznato, ja sam se u Sutjesku vratio polovinom polusezone kada sam napustio premijerligaša Olimpik. Mojoj ekipi nije baš išlo sve po planu, nalazili su se u nezavidnoj poziciji na tabeli bez ostvarene pobjede. Ipak, u nastavku prvenstva zaigrali smo bolje i stvorili dobre uslove da na proljeće ostvarimo zacrtane ciljeve. Još jednom bih se zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj anketi i dodijelili mi ovo značajno priznanje, svakako da ću nastojati da to sve i opravdam u narednom periodu - zaključio je Mojović.

Autor: S.Vukašinović

Podijelite vijest: