Sport

Radnička liga: Završena grupna faza, slijedi četvrtfinale

12.12.2023 | 16:22 Radnička liga: Završena grupna faza, slijedi četvrtfinale

Mečevima 5. kola, završena je grupna faza takmičenja u Radničkoj ligi u malom fudbalu u Gradskoj dvorani u Foči, nakon čega su poznati parovi četvrtfinala.

U susretu koji je odlučivao o prvom mjestu u grupi A, Univerzitetska bolnica je lakše nego što se očekivalo nanijela prvi poraz Opštini, ubjedljivima rezultatom 5:0.

Ove dvije ekipe osvojile su isti broj bodova- po devet, ali zbog boljeg međusobnog skora Bolnica u nastavak takmičenja ide sa prve, a Opština sa druge pozicije.  

Treće mjesto u grupi A osvojile su Škole, savladavši prvo u zaostalom meču PTT 2:0, a zatim i Nacionalni park sa 2:1. U četvrtfinale se iz ove grupe plasirao i PTT, dok je Nacionalni park završio takmičenje.

U grupi B, Šumsko gazdinstvo je u meču bez većeg rezultatskog značaja nadigralo Privatni sektor sa 5:4, dok je Policijska uprava savladala Elektroprivredu rezultatom 6:1.

Prvo mjesto u grupi osvojio je Privatni sektor, drugo KPZ, treća je Policija, a četvrto Šumsko gazdinstvo.  Takmičenje je završeno za petoplasiranu Elektroprivredu.

U četvrtfinalu Privatni sektor igraće protiv PTT-a, Univerzitetska bolnica protiv Šumskog gazdinstva, Opština se sastaje sa Policijskom upravom, a Škole sa KPZ-om.

Novinar: Igor Janković
Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: