Sport

Modriča - Sutjeska 4-1

20.09.2020 | 09:32 Modriča - Sutjeska 4-1

MODRIČA – Golovi su pesništvo igre, a protkane akcije ukrasi svake utakmice. Još da su gledaoci mogli da dođu na stadion „Dr Milan Jelić“ u subotu bi u Modriči dogodio se praznik fudbalskog sporta. Ipak, uz direktan radijski i tv prenos mnogi su i čuli i videli da za najpopularniji sport u Srpskoj ima nade.

Sve je počelo naletima domaćina i lepim odbranama Nebojše Tomića. Ipak, u 25.minutu malerozni Uroš Milenković igrao je rukom tamo gde se to skupo plaća, pa je Nemanja Kojić sa „bele tačke“ pogodio cilj. Onda je Ognjen Obradov u 30.minutu osvojio loptu i poslužio Aleksandra Demonjića koji šalje loptu u mrežu, a kasnije izrasta u junaka modričke pobede. Taj mladić je u 41.minutu asistirao, a Mitar Trifković prednost svog tima učinio kapitalnijom.

U nastavku meča domaćin je poverenje ukazao golobradim mladićima. U 50.minutu Nemanja Kojić poslužio je Draška Kuljanina koji rivala šalje na centar. U 73.minutu Igor Mirković sačuvao je čast gostiju.

Modričani se kreću ka vrhu tabele, a gosti ka nebranom grožđu!

Modriča Alfa – Sutjeska 4:1 (3:0)

Stadion: „Dr Milan Jelić“. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Marko Taborin(Zvornik) Strelci: N.Kojić(11 metara) u 25., Demonjić u 29.,Trifković u 41.i Kuljanin u 50.minutu za Modriču Alfa, a Mirković u 73.minutu za Sutjesku. Žuti kartoni: Radić(Modriča A.), Radović(Sutjeska).

MODRIČA ALFA: Simić, N.Kojić(od 79.min.Vujić),Obradov, Radić, Miljević (od 66.min.Kostadinović), Kuljanin(od 66.min.Brkić), Demonjić, Ninković, Trifković (od 56.min.Radulović), Karamanović (od 79.min.Simić), M.Kojić.

SUTJESKA: Tomić, M.Vasiljević(od 72.min.Pavlović), Filipović, Mirković, Milenković, Rašević, Radović (od 46.min.Žugić), Dačević(od 67.min.Vladičić), Tadić, Milutinović, Pljevaljčić(od 73.min.L.Vasiljević).

Igrač utakmice: Aleksandar Demonjić (Modriča Alfa).

Izvor: Sportdc

Podijelite vijest: