Sport

58.MOSI: Odbojkašice lako savladale Prijepolje, odbojkaši izgubili od Bajine Bašte

06.07.2023 | 14:53 58.MOSI: Odbojkašice lako savladale Prijepolje, odbojkaši izgubili od Bajine Bašte

Odbojkašice Foče savladale su, u prvom meču na ovogodišnji MOSI, ekipu Prijepolja rezultatom 2:0, dok su odbojkaši Foče savladani od Bajine Bašte rezulatom 2:0.

Odbojkašice Foče u ovaj meč su ušle oprezno, ali već tokom prvog seta vidjelo se da neće imati većih problema, te da će lako obezbijediti pobjedu nad Prijepoljem od 2:0, po setovima 25:11 i 25:13.

„Nismo poznavali ekipu Prijepolja i ozbiljno smo ušle u meč. Utakmica je bila lakša nego što smo očekivali i bez problema smo pobijedile u oba seta. Danas igramo protiv Požege, vjerujemo da je to kvaletnija ekipa, ali mi ćemo maksimalno ozbiljno pristupiti i ovom meču, kako bi na Igrama ostvarile što bolji rezultat“, rekla je odbojkašica Foče Ivana Radović.

Manje sreće imali su odbojkaši Foče, koji su u prvom meču na Igrama savladani od dosta iskusnije ekipe Bajine Bašte, rezultatom 2:0, po setovima 25:10 i 25:11.


Za podmlađenu ekipu Foče ovo je novo iskustvo, kaže trener odbojkaša Jovanče Mašić: „Muška odbojkaška ekipa Foče na MOSI je došla, da kažem, nekompletna. Većina igrača je iz juniorskog sastava. Međutim nama je bitno da kroz Igre steknemo nova iskustva, da vidimo kako igraju ekipe iz Srbije i Crne Gore. Ekipa Bajine Bašte igra ozbiljnu odbojku, ali ni mi ne gubimo nadu za naredne mečeve“, rekao je Mašić.

Odbojkašice Foče danas će ponovo na teren u 17,00 časova kada se sastaju sa ekipom Požege , dok odbojkaši drugi meč igraju sutra ujutru od 08:30, sa ekipom Priboja.

Na borilištu su danas i šahisti Foče koji će odigrati dva kola u poslijepodnevnim časovima.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: