Sport

Vlatko Čančar novi član “Borca” i reprezentacije BiH

16.06.2023 | 14:35 Vlatko Čančar novi član “Borca” i reprezentacije BiH

Fočanski odbojkaš Vlatko Čančar, donedavni član odbojkaškog kluba “Maglić”, pozvan je u kadetsku reprezentaciju BiH za nastup na Balkanskom prvenstvu u Albaniji od 11. do 15. jula ove godine.

Kako je Radio Foči rekao trener “Maglića” Jovanče Mašić, selektor muške kadetske reprezentacije BiH Mišo Marjanović saopštio je spisak igrača koji će igrati na Blakanskom prvestvu, a među njima je i talentovani primač servisa iz Foče Vlatko Čančar.

Čančar je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih igrača fočanskog prvoligaša, a karijeru će od naredne sezone nastaviti u banjalučkom “Borcu” sa kojim će se oprobati u Premijer ligi BiH.


Fočanski klub organizovao je nedavno oproštajnu utakmicu za Čančara na kojoj su mu poklonili uramljeni dres “Maglića” sa njegovim imenom i ručni sat.

“Kroz sve ove godine, Vlatko je pokazivao neizmjernu ljubav i veliko poštovanje prema ovom sportu i sasvim zasluženo ostvario ovaj uspjeh. NJegovi saigrači, kao i članovi našeg kluba Vlatku su uručili poklon kao mali znak pažnje koji će ga uvijek podsjećati na klub u kome je postavio temelje i koji će uvijek biti tu za njega” naveli su iz “Maglića”.

Novopečenom reprezentativcu, matični klub poželio je mnogo sreće u nastavku karijere i uspješne nastupe za “Borac” i reprezentaciju BiH.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: