Sport

Uz rođendansko slavlje Havera, za “Tračak nade” prikupljeno 2.800 KM

20.04.2023 | 17:12 Uz rođendansko slavlje Havera, za “Tračak nade” prikupljeno 2.800 KM

Fudbaleri Sutjeske odigrali su neriješeno 1:1 na svom terenu protiv Slobode iz Novog Grada, a utakmica je protekla u znaku “Tračka nade” i navijačke grupe Haveri, koja je povodom 27 godina postojanja priredila vatromet i bakljadu.

Susret 25. kola Prve lige Srpske imao je i dobrotvorni karakter jer su se prikupljala novčana sredstva za pomoć Udruženju osoba sa teškoćama u razvoju “Tračak nade”.

U okviru akcije Fudbalskog kluba “Sutjeska” i navijčke grupe Haveri, za “Tračak nade” prikupljeno je, na stadionu za vrijeme utakmice, kao i prethodnih 15 dana u prodavnicama i lokalima, 2.732 KM, 19,5 evra i 800 dinara.

Velikom posjetom na stadionu i učešćem u humanitarnoj akciji, Fočaci su još jednom pokazali da imaju veliko srce i saosjećanje prema onima kojima je potrebno pomoći.

Najvatreniji navijači fočanskih plavo-bijelih, kao i uvijek, bili su 12. igrač domaćeg tima, a uz gromoglasno navijanje, atmosferu su upotpunili navijačkim zastavama i pirotehničkim sredstvima.


Sutjeska je povela početkom drugog poluvremena, golom kapitena Nikole Mojovića, a desetak minuta kasnije na 1:1 izjednačio je Predrag Vladić, pa je objema ekipama pripao po bod.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: