Vijesti

Ugradnja novog VN postrojenja u Dušanovu, u petak dio naselja bez struje

09.11.2022 | 14:02 Ugradnja novog VN postrojenja u Dušanovu, u petak dio naselja bez struje

Dio naselja Dušanovo biće bez struje u petak, 11. novembra, od 8,00 do 17,00 časova zbog ugradnje novog visokonaponskog postrojenja u Trafostanici „Dušanovo dva“, najavljeno je iz fočanske Elektrodistribucije.

Struju neće imati dio naselja iznad Srednjoškolskog centra, tačnije ulice Milana Hadživukovića i Branka Ćopića, Srednjopškolski centar, Sportska dvorana i Autobuska stanica.
Iz Elektrodistribucije napominju da može dolaziti do kratkotrajnih prekida u napajanju strujom na cijelom području Dušanova i u naselju oko Plavog nebodera.
Podsjećamo da će sutra od 8,00 do 17,00 časova bez struje biti dio Centra, a razlog je, takođe, ugradnja visokonaponskog postrojenja u Trafostanici „Centar dva“.
Struju neće imati potrošači u Šantićevoj i Krajiškoj ulici, potrošači u dijelu Ulice kralja Petra, od zgrade Šumarstva do Gradskog trga, kao ni potrošači u dijelu NJegoševe ulice, od Centra za kulturu i informisanje do Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta, potvrđeno je u Elektrodistribuciji, Terenskoj jedinici Foča.
Zbog isključenja struje Radio Foča sutra neće emitovati program.
Ugradnja novih visokonaponskih postrojenja u trafostanicama, kako je rečeno u Elektrodistribuciji, omogućiće bolje i sigurnije napajanje strujom u gradskom području.
Radove izvode radnici Elektrodistribucije, Terenske jedinice Foča.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: