Sport

Zvezda u Foči napada trofej prijateljstva

26.07.2022 | 17:58 Zvezda u Foči napada trofej prijateljstva

„Fudbal frends“ počinje u petak i svi, i igrači i publika, sa nestrpljenjem iščekuju prvu utakmicu. Petnaest godina postojanja omladinskog turnira u fudbalu je dokaz njegovog kvaliteta, a ispostavilo se da je rođeno mnogo zvijezda koje su učestvovale na ovom takmičenju.

Prva dimenzija turnira, a kako i naziv kaže, je prijateljstvo. Oni koji su učestvovali se ponovo vraćaju i željno očekuju novi poziv.

Tako je i sa FK Crvenom zvezda koja je svake godine učestvovala i dva puta osvojila pehar.

Crveno-beli očekuju treći trofej u Foči i jako im je stalo da se iznova dokažu i prikažu svu ljepotu fudbalske igre.

Generalni sekretar Omladinske škole FK Crvena zvezda, Dejan Cvetković ističe zadovoljstvo što je ovaj klub ponovo pozvan da bude dio priče o prijateljstvu i druženju, ali sa ambicijom da se potvrdi u šampionskom karakteru i dokaže vrijednost. „Dolazimo i ove godine sa željom da osvojimo turnir, iako su se do sada dešavale nepredviđene okolnosti. Uvijek smo sjajno bili dočekani, i od navijača i samog grada. Tu se osjećamo kao da smo u Beogradu. Svoji kod svojih, takvo gostoprimstvo je za svaku pohvalu“, kaže Cvetković.

Mnogo je Zvezdinih fudbalera i trenera prošlo kroz fočanski turnir, a nekadašnji šef stručnog štaba Vladan Milojević, je jedan od njih.

Pres konferencija 16. „Fudbal frendsa“ je u petak u 12 časova u Centru za kulturu i informisanje, prva utakmica na Gradskom stadionu počinje u 16.00, dok je svečano otvaranje predviđeno za 19 časova.

Organizatori su asocijacija „Fudbal frends“, Opština Foča i FK „Sutjeska“.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: