Sport

Fočansko kolo Nikole Jokića i na američkoj televiziji

13.07.2022 | 17:39 Fočansko kolo Nikole Jokića i na američkoj televiziji

Kolo u kojem igra Nikola Jokić, snimljeno u fočanskom Rafting kampu DMD, stiglo je i do popularne američke televizije ESPN, koja je dio emisije „NBA tudej“ posvetila srpskom košarkašu, prenosi portal B92 sport.

U emisiji je gostovao bivši NBA košarkaša Kendrik Perkins, koji je na šaljiv način prokomentarisao veselje Nikole Jokića dok igra kolo posle raftinga na rijeci Tari.

“Gledala sam ovaj video sedamnaest puta”, rekla je voditeljka Malika Endruz, nakon čega je pitala Perkinsa da li bi mogao da igra na isti način, prenosi B92 uz objavu isječka emisije televizije ESPN.

“Reći ću ti ovo, da sam dobio ugovor od 300 miliona, i te kako bih igrao. Pogledajte ga”, rekao je Perkins.

Malika je dodala da je Jokićev ples trenutno najzanimljiviji trenutak ljeta- hajlajt, na šta se novinar Brajan Vindhorst nadovezao: “Njegov ugovor je ‘hajlajt‘ ljeta”.

Nikola Jokić proveo je, drugu godinu zaredom, dio odmora u Raftingu kampu DMD u Foči, gdje je uživao u spuštanju uzbudljivim brzacima Tare i Drine, a neposredno nakon potpisivanja novog ugovora sa Denverom, vrijednog 270 miliona dolara, što je rekordan iznos u istoriji košarke.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: