Sport

Ike Brod i Kroasan podijelili bodove

25.12.2021 | 10:50 Ike Brod i Kroasan podijelili bodove

Petog dana Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Foči najzanimljiviji meč odigrali su Ike Brod i Kroasan u trećem kolu grupe A.

Iz ove grupe, plasman u četvrtfinale obezbijedila je ekipa MDM vin Nevesinje, koja iz tri meča ima tri pobjede, a u borbi za jedno preostalo mjesto koje vodi dalje Kroasan i Ike Brod podijelili su bodove.

Odigrali su neriješeno 3:3, pa će odluka o drugom putniku u četvrtfinale iz ove grupe pasti u posljednjem, četvrtom kolu.

Ike Brod će u ponedjeljak, 27. decembra igrati protiv MDM vin Nevesinje, dok se Kroasan sutra sastaje sa Autocentrom MV Gacko.

Plasman u četvrtfinale iz grupe B sinoć su obezbijedile Plužine trećom pobjedom iz isto toliko mečeva. Komšije iz Crne Gore savladale su FK Stakorinu sa 5:3.

U grupi C, Portus je bio ubjedljiv protiv ekipe Sport suplementi 7:0, što mu je druga pobjeda i uz jedan neriješen ishod ima sedam bodova.

U istoj grupi, CHS šop je savladao UG MIljevina sa 4:2.

U grupi D, očekivanu pobjedu zabilježio je E-sport iz Istočnog Sarajeva protiv ekipe STR Čančar 3:0, dok je Dijamnat savladao Popov Most sa 4:1.

Na Novogodišnjem turniru danas je slobodan dan, a takmičenje se nastavlja sutra.

Grupna faza igraže se još sutra i prekosutra, a ćetvrtfinale je na programu u utorak, 28. decembra.

Polufinala su u srijedu, a meč za treće mjesto i finale u četvrtak, 30. decembra.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: