Sport

 Igor Mirković potpisao za Sutjesku

17.07.2020 | 12:24  Igor Mirković potpisao za Sutjesku

Jedan od najboljh defanzivaca Prve lige  Federacije Bosne i Hercegovine  Igor Mirković napustio je redove Goražda i pristupio je povratniku u prvoligaško društvo Republike Srpske, ekipi fočanske  Sutjeske.

Tako će Mirković koji je karijeru  počeo u Drini HE tadašnjem članu elitne lige nakon nekoliko sezona  ponovo zaigrati na prvoligaškoj sceni Republike Srpsk. Dolazak ovog iskusnog fudbalera u Foču je još jedna potvrda da Sutjeska ne želi da u nastupajućoj sezoni igra sporednu ulogu u Prvoj ligi.

-Proveo sam u Goraždu pet godina, bilo mi je zaista lepo u gradu na Drini, bio sam prihvaćen na najbolji način i ovim putem se zahvaljujem pre svih navijačima, a potom saigračima i upravi kluba, na vrlo korektnoj saradnji. Nažalost nismo uspeli da se dogovorimo o daljem angažmanu i prijateljski smo se razišli. Moj dolazak u Foču nije slučajan već par godina sam vodio pregovore sa evo sada već mojim novim klubom i konačno je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo. Sutjeska je organizovan klub sa predsjednikom Radom Vasiljevićem i ostalim članovima Uprave sam se veoma brzo dogovorio i ja ću u narednom periodu nositi dres Fočaka i verujem dati pun doprinos planovima Sutjeske u šampionatu koji sledi, zaključio je Mirković

S.Vukašinović

Podijelite vijest: