Vijesti

Sudar na putu Foča-Tjentište, povrijeđen Luka Petrović

17.11.2021 | 15:58 Sudar na putu Foča-Tjentište, povrijeđen Luka Petrović

Foto: Fejsbuk

U saobraćajnoj nesreći na putu Foča-Tjentište u mjestu Beleni, teško je povrijeđen generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović, dok je njegov vozač Danilo Petrović zadobio lakše povrede.

Nesreća se dogodila u mjestu Beleni, jutros u 9,00 časova, kada se, prema nezvaničnim informacijama, vozilo u kojem se nalazio Petrović sudarilo sa kamionom.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane Univerzitetske bolnice Foča Nenad Lalović rekao je da je Petrović u ovu ustanovu primljen u 9.45 časova sa povredom vratne kičme i prelomom desne nadlaktice.

“Pacijent je zbrinut, nalazi se van životne opasnosti i stabilan je. Drugi pacijent, vozač Danilo Petrović, imao je lakše tjelesne povrede. Završena je njegova dijagnostička obrada, on je u potpunosti stabilan i, nadamo se, već sutra će otići na kućno liječenje”, rekao je Lalović. 

On je naveo da će Luka Petrović liječenje nastaviti u Banjaluci.

„Biće transportovan u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, kada se za to steknu uslovi“, rekao je Lalović.

Izvor: Radio Foča

Podijelite vijest: