Sutjeska dočekuje lidera na tabeli Rudar iz Prijedora

Fudbaleri Sutjeske sutra će na svom terenu ugostiti lidera na tabeli Rudar iz Prijedora, u posljednjem kolu Prve lige RS.

Iako je Rudar iz Prijedora prvi na tabeli fudbaleri Sutjeske sutra najavljuju veliku borbu i cilj je osvajanje tri boda na svom terenu.

Fudbaler Sutjeske Nikola Mojović ističe da su dobro pripremljeni za ovu utakmicu te najavljuju da će se u Foči sutra gledati dobar fudbal:

„Igra Rudara je za svako poštovanje, ali mi smo se dobro pripremili i potrudićemo se da sutra osvojimo tri boda. Igramo pred našom publikom i prioritet nam je pobjeda“.

Sutjeska je trenutno deveta na tabeli sa 22 boda, i kakav god bio ishod ove utakmice, nakon zadnjeg kola, igraće  u plej autu za opstanak u ligi. Mojović dodaje da je fočanski tim u proljećnoj polusezoni pokazao dobru igru, te da aktuelni sastav zaslužuje da igra sa najboljim ekipama:

„Žao mi je što Sutjeska igra u plej autu, a ne u plej ofu jer ovaj sastav zaslužuje da igra sa najboljim ekipama. Mnogo bolju igru smo pokazali u proljećnoj polusezoni i zaista imamo šta pokazati na terenu. Ali sada je situacija takva da ćemo igrati u plej autu i naravno cilj su nam pobjede u svim utakmicama“, zaključio je Mojović.

Utakmica Sutjeska Rudar igra se sutra na Gradskom stadionu u Foči od 16:30 časova.

Izvor: Radio Foča