STR „Ris“ pobjednik prvog memorijala posvećenog Zdravku Krsmanoviću

Na prvom Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Zdravko Krsmanović“ koji je u nedelju održan u Brusnima učestvovalo je deset seniorskih ekipa a prvo mjesto osvojila je ekipa STR „Ris“ koja je u finalu savladala ekipu Gromile rezultatom 3:0.

Obje polufinalne utakmice završene su bez golova, pa je uslijedilo izvođenje penala. U prvom polufinalnom meču fudbaleri RIS-a bili su bolji u izvođenju penala i savladalu ekipu Zavala Borovi sa 4:3.

U drugoj polufinalnoj utakmici, u kojoj su se sastali ekipe Gromile i Brusna u izođenju penala bolji su bili fudbaleri Gromile i savladali Brusna sa 4:3.

Ekipa Brusna je  osvojila treće mjesto, savladavši Zavalu Borove sa 5:0. Nagrade, pehare i diplome uručio je predsjednik Mjesne zajednice Godijeno-Brusna Dragoslav Stanojević.

Na memorijalu su nastupili i igrači mlađih katerogorija. U ovoj konkureniciji nastupile su dvije ekipe, a bolja je bila ekipa Ribarska koja je savladala Brusna rezultatom 4:1.

Za najboljeg igrača proglašen je Ognjen Maksimović, najbolji golman bio je Predrag Andžić, a za najboljeg strijelca,  sa tri postignuta gola, proglašen je Miloš Drakul. Najmlađim učesnicima turnira pehar, diplome i medalje uručila je Ana Mandžo, kćerka preminulog Zdravka Krsmanovića.

Izvor; Radio Foča