Spremite se za najbrži internet i najkvalitetniji TV signal – m:tel optika stiže i u Foču

Nova širokopojasna internet tehnologija nalazi se na korak od svakog domaćinstva, jer je kompanija m:tel nastavila da radi na izgradnji  optičke mreže u svim gradovima u Republici Srpskoj, pa se tako intenzivni radovi ovih dana odvijaju i u Foči.

Iz m:tel-a su nas obavijestili  da je, s ciljem unapređenja servisa, u gradu planirana promjena postojeće tehnologije i zamjena starih instalacija, novim optičkim kablovima do stanova korisnika.

Trenutno se izvode radovi na zamjeni instalacija i uvođenju optike u zgradama u ulicama: Kralja Petra, Krajiška, Njegoševa, 9. maja i Petra Bojovića.

Prednosti nove tehnologije omogućiće korisnicima još kvalitetniju komunikaciju, brzine interneta do 100Mbs, mogućnost gledanja HD kanala, odnosno uživanje u svim prednostima modernih TV funkcionalnosti bez povećanja cijene mjesečne naknade za paket usluga koji trenutno koriste.

Takođe, korisnici neće imati nikakve dodatne troškove za instalaciju optičke mreže.

Nakon postavljanja optičkog kabla u zgradama i stanari koji nisu korisnici m:tel usluga imaće mogućnost za novi priključak za optiku po istim uslovima.

Izvođač radova na zamjeni instalacija u Foči je preduzeće PTT Inženjering d.o.o,  koje ima obavezu da nakon obavljenih radova u zajedničkim i individualnim prostorima,  te prostore dovede u prvobitno stanje.

Više informacija korisnici mogu dobiti u najbližim m:tel poslovnicama ili besplatnim pozivom na broj 0800 50000.

m:tel – imate prijatelje!