Preminuo Srđan Arsić Prđa

Nakon teške bolesti juče je, u 45. godini života, preminuo Srđan Arsić Prđa. Fočacima će ostati uspomena na velikog čovjeka, duhovite i blage naravi.

Rođen je 1975.godine u Foči i najveći dio svoga života proveo je kao muzičar i ton majstor. Svirao je bubnjeve u zabavnom i narodnom orkestru fočanskog kulturno-umjetničkog društva od 1990. godine. Kao ton majstor bio je u bendovima “Polo”, a kasnije “Nostradamus”, bendovima koji su organizovali mnogobrojne koncerte u sali “Partizan”, Srednjoškolskom centru i drugim mjestima. Nakon rata svirao je bubnjeve u bendu „Blek hol“, a posljednji muzički sastav gdje je svirao je „Palp fikšn“. Bio je zaposlen u fočanskoj “Elektrodistribuciji”.

Svima koji su ga poznavali izmamljivao je osmijeh i uvijek znao izaći u susret, pomoći u nevolji i pružiti svaku vrstu podrške.

Porodica i Foča su njegovim odlaskom izgubili mnogo i ostaće sjećanje na jednog velikog i izuzetnog čovjeka, koji je ostavio trag u fočanskom kulturno-umjetničkom i muzičkom stvaralaštvu.

Iza njega su ostali supruga Dragana, sin Nikola i kćerka Ana.

Sahrana Srđana Arsića Prđe biće obavljena sutra u 13.00 časova na groblju Barakovac.

Izvor: Radio Foča