Predstava za djecu „Crvenkapa“ u Gradskom pozorištu Foča

Glumci Narodnog pozorišta Užice izvešće u četvrtak, 3. maja, u Gradskom pozorištu Foča predstavu za djecu „Crvenkapa“, rađenu po tekstu Aleksandra Popovića, i u režiji Milana Neškovića.

O ovoj predstavi djeca sigurno sve znaju i vole sve likove, a u verziji Narodnog pozorišta Užice dodat je i lik nestašne djevojčice Ivanke koja kroz već poznatu priču postaje dobra, poslušna i vrijedna.

Uloge u komadu igraju Tijana Karaičić (Crvenkapa), Danica Ljubičić (Ivanka), Tanja Jovanović (Mama/Baka), Goran Šmakić (Lovac Luka) i Igor Bojević (Vuk).

Predstava će biti izvedena u okviru Majskih dana kulture opštine Foča, a za učenike nižih razreda osnovnih škola „Sveti Sava“ (I, II, III  i IV razred) i „Veselin Masleša“ (I, II, III), kao i za mališane Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ i Igraonice Klincograd biće organizovan kolektivan dolazak.

Cijena karte iznosi 2 KM, a ostali zainteresovani karte mogu kupiti neposredno pred izvođenje predstave. Prvo igranje komada počinje u 12:30 (Vrtić, OŠ „Veselin Masleša“), a drugo u 14 časova (OŠ „Sveti Sava“, „Klincograd“).

Dobro nam došli!