OO 15. Fudbal frendsa: Pohvale svim službama, medijima, domaćinima ekipa

Na završnoj sjednici Organizacionog odbora 15. Međunarodnog omladinskog fudbalskog turnira Fudbal frends, danas je analizirana organizacija i održavanje te manifestacije.

Na sjednici je ocijenjeno da je turnir protekao u najboljem redu i da su sve službe koje su bile uključene u organizaciju svoj posao uradile savjesno i odgovorno.

Na fudbalskom terenu sve je funkcionisalo kako treba, svi učesnici su izrazili zahvalnost za smještaj i ishranu u Studentskom domu, a svoj dio obaveza profesionalno i odgovorno uradile su i sve druge službe.

Mediji su, takođe, profesionalno uradili svoj posao, posebno RTRS, Radio Foča i Portal Foča 24 info, kao medijski sponzori, kao i ATV i dopisnici sportskih listova.

Organizacioni odbor je posebno istakao lijepe gestove pojedinaca, koji su na lijep način promovisali Foču i pokazali posebno gostoprimstvo, u čemu su prednjačili: Miodrag Stanković, Miko Krnojelac, Duško Rašević, Stanislav Sekulić, Miodrag Bojat.

Među domaćinima ekipa, Organizacioni odbor je posebno istakao Danu Muminović i Igora Ćurčića.

Organizacioni odbor je zahvalio i fudbalskim sudijama koji su, na opšte zadovoljsto, svoj posao uradili veoma dobro.

Zahvalnost Organizacionog odbora upućena je i svim građanima koji su korektno i sportski navijali na Gradskom stadionu.

Na današnjoj sjednici, Organizacioni odbor je uputio sugestije koje će koristiti u organizaciji narednog, 16. Međunarodnog omladinskog fudbalskog turnira Fudbal frends, navodi se u saopštenju OO.

Izvor: Radio Foča