Na Tjentištu počinje peti Nektar “OK Fest”

Sve je spremno za peti Nektar „OK Fest“ koji počinje sutra na Tjentištu i trajaće do nedjelje 8.jula.

Tokom tri dana festivala na kojem će na isto toliko bina nastupiti poznate svjetske i regionalne zvijezde, mladi iz cijelog regiona i Evrope moći će, osim u muzičkom dijelu programa, da uživaju i u pratećim sadržajima, raftingu Tarom-najdubljim kanjonom u Evropi, planinarenju, šetnji atraktivnim destinacijama Sutjeske , gledanju filmova pod otvorenim nebom u saradnji sa Operacijom kino.

Prvo veče festivala, u petak, na glavnoj bini nastupiće “Hladno pivo”, Kiril Džajkovski i “Stereo MC’s”.

Sedmog jula, u subotu, publiku će zabavljati  “Letu štuke”, “Jinx” i Džiboni, dok će posljednje veče festivala, u nedjelju, posjetioci imati priliku da uživaju u ritmovima “Elementala”, S.A.R.S.-a i “Rudimentala” .

Najbolja zabava rezervisana je za OK kamp i binu na kojoj će nastupiti: Laka, Zemlja Gruva, Atheist Rap, Obojeni program, Ritam nereda, Orthodox celts .

Na OK after partyju nastupiće Vukašin Irie FM; Sergej Trifunović, Gile – Električni orgazam, Remi – Elemental, Vasil Hadžimanov i Mika the Kawiar.

-Nacionalni park “Sutjeska” već od sutra biće epicentar osmijeha, pozitivnih misli i energije na hiljade posjetilaca koji će uz vrhunske izvođače i brojne druge sadržaje i ovoga ljeta biti dio OK avanture-istakli su organizatori.

Svi smještajni kapaciteti na Tjentištu već su popunjeni, a vrata OK kampa otvaraju se danas kada se očekuje prva grupa OK kampera.

I ove godine Omladinski pokret Foča organizuje autobuski prevoz na sve koncerte u sklopu petog izdanja Nektar OK Festa. Povratna autobuska karta i ulaznica na dnevne koncerte koštaju 12 KM.

-Slobodnih mjesta još uvijek ima, dva autobusa će biti na raspolaganju, zainteresovanost je velika, naročito za drugo veče festivala. Polazak autobusa je u 20 časova ispred Centra za kulturu, a povratak po završetku koncerata-rekao je Mladen Mandić, predsjednik Omladinskog pokreta Foča.

Izvor: Radio Foča