Mihajlović presudio Želji

Gladaoci su u Foči mogli da vide dobru i otvorenu igru sa obje strane. Gosti nisu stigli sa namjerom da se brane, ali su ipak u većem dijelu prvog poluvremena bili primorani da više vremena provode u defanzivi. Sutjeska je bila agilna, agresivna i stvorila je pet – šest prilika za gol. Nisu ipak pogađali Sekulović, Mojović i Rašević. On je propustio i najbolju priliku u prvom dijelu.

Gosti su mogli do pogotka preko Bosančića, ali on nije bio dovoljno koncentrisan u završnici, pa se na odmor otišlo bez golova.

Drugo poluvrijeme bilo je identično prvom. Otvoreno, ofanzivno sa obje strane, a odluka o pobjedniku pala je u 67. minuti. Odlično je pred gol Avdukića ubacio Mojović, a najbolji je u skoku bio Mihajlović i matirao odličnog čuvara mreže gostiju.

Do kraja susreta i jedni i drugi imali su još dobrih pozicija za gol, ali se mreže vise nisu tresle.

Foča: Sutjeska – Željezničar 1:0 (0:0)

Foča. Stadion: Sutjeske. Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica). Strelac: Mihajlović 67. Žuti kartoni: Rašević, Sekulović, Filipović, Mrgud. (Sutjeska), Šaula (Željezničar.

Sutjeska: Avramović , Mrgud ( od 68. Filipović ), Rašević  , A.Ivanović  , Mojović  , Sekulović  (od 68. Radović) , M.Ivanović  (od 80. Lukić), Drakul  , Danilović  , Mihajlović  , Pljevaljčić.

Željezničar: Avdukić  , Čolić  , Šaula  , Knežević  , Bosančić , Krunić  , Jokanović  , Malić  , Petković , Ostojić , Bilal (od 83.Kuzmanović) .

Igrač utakmice: Avdukić ( Željezničar)

Izvor: SportDC – S.Vukašinović