KK Sutjeska: Sa novim snagama u nastavak prvenstva

Nakon polusezone za zaborav, košarkaši fočanske Sutjeske u nastavak šampionata Srpske ulaze sa novom energijom, finansijski konsolidovani, uz tri pojačanja koja obećavaju da će se u Foči ponovo gledati kvalitetna košarka.

Sutjeska je prvi dio takmičenja završila na posljednjem 12. mjestu sa svega jednom pobjedom i deset poraza, pa je očekuje teška borba za opstanak.

U toku zimske pauze, Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Radmilom Marićem odradila je dobar posao- dovedena su tri kvalitetna igrača sa iskustvom igranja u jakim takmičenjima.

Na poziciju plajemejkera iz Košarkaške lige Srbije, tačnije iz kruševačkog Napretka, stigao je Dejan Ćirović, dok je iz Lige BiH, odnosno iz trebinjskog Leotara došao iskusni bek Aleksandar Tunguz.

Treće pojačanje je Mojkovčanin Ivan Zejak, krilni centar, koji je igrao za Lovćen sa Cetinja, a prethodno i za Primorje iz Herceg Novog.

Sportski direktor Sutjeske Žarko Joknić zahvalio se opštini Foča, Vladi Srpske i prijateljima kluba koji su pomogli da se klub finansijski konsoliduje.

On je pozvao navijače da dođu sutra u Gradsku dvoranu na meč protiv Prijedora i da, kao nekad, budu šesti igrač fočanskih plavo-bijelih.

Susret 12. kola prve lige Srpske između Sutjeske i Prijedora počeće u 19.00 časova.

Izvor: Radio Foča